Schwarte Bau

Zoekformulier

Uw Duitse aannemer

Vakmanschap en creativiteit

Al 14 jaar bouwt Schwarte Bau met vakmanschap en creativiteit. Van droomboerderij tot overheids gebouw; Schwarte Bau realiseert ieder project met veel plezier en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Vaste onderaannemers

Schwarte Bau werkt samen met vaste Nederlandse onderaannemers. Bijvoorbeeld architecten, installateurs en grondverzetbedrijven. Dit levert niet alleen een kostenbesparing op, het zorgt er ook voor dat iedereen binnen Schwarte Bau altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen de Nederlandse bouwmarkt.

Nederlands kantoor aan de Aarhusweg 2-5 in Groningen

Tot 2000 bouwde Schwarte Bau voornamelijk in Duitsland. Door de enthousiaste reacties vanuit Nederland, besloot Schwarte Bau in 2000 ook een kantoor in Nederland te openen. Daarom heeft Schwarte Bau dan ook een kantoor in Groningen (Aarhusweg 2-5).  Dit kantoor is op afspraak geopend. Bij ons hoofdkantoor in Rhede/Brual kunt u altijd terecht.

Ervaring met nieuwbouw

Een huis bouwen is niet niks, maar een huis laten bouwen al helemaal niet! Kies daarom voor Schwarte Bau als uw partner, dan kiest u voor ervaring, creativiteit en vakmanschap. Laat u overtuigen door onze nieuwbouwprojecten of door de ervaringen van onze klanten.