Schwarte Bau

Zoekformulier

Klantreacties

20 juni 2012 - fam. Kremer

Vanaf oktober 2007 wonen we met heel veel plezier in onze landelijke woning in Assen, die wel wat weg heeft van een Drents boerderijtje. We zijn nog elke dag blij met onze mooie, degelijke en ruime woning, die precies bij ons past. De samenwerking met Schwarte Bau is altijd voortreffelijk geweest...

» Lees meer

03 juni 2012 - Paul Hefting

Gelukkig, na 1 jaar nadat mijn huis totaal door brand was verwoest, schiet er nu een nieuwe woning uit de grond.
Ze zijn nog maar een paar weken bezig en ik moet zeggen dit gaat super snel, netjes en correct, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik meld me nog wel een keer.
Alle mensen van...

» Lees meer

26 april 2012 - Fam. Blaauw

Ook wij zijn zeer tevreden over ons nieuwe huis gebouwd in Blijham, in een periode van 7 maand van juli t/m februari. Met name Severin Santen was een goede gespreks partner hij kwam met enkele goede tips voor het nieuw te bouwen huis.

» Lees meer

27 januari 2012 - Familie Zumkehr

De firma Schwarte Bau heeft het huis gebouwd, waar wij sinds eind november 2011 wonen. Vanaf het eerste tot het laatste gesprek is alles in goed overleg gebeurd. Gemaakte afspraken werden nagekomen en de werkzaamheden werden door deskundige medewerkers uitgevoerd. Hetzelfde geld voor de onder...

» Lees meer

23 december 2011 - Fam Ensing Peize

Firma Schwarte heeft een super huis voor ons gebouwd, op een super mooie plek. Helemaal zelf ontworpen en iedereen dacht met ons mee. De communicatie verliep prima van ontwerp tot uitvoering en afwerking.
Remco Jan Bruins en Klaus Otten van de Firma Schwarte, Firma Becker en Firma Broekema...

» Lees meer

05 december 2011 - Fam. de Vries

We hebben een pracht van een huis laten zetten in Lageland. Schwarte bau een bouwbedrijf dat het aanbevelen waard is, meedenkende medewerkers Werner en Hoebert wij zijn uitermate goed te spreken over het werk dat door jullie is geleverd.
Ook Remko Jan Bruins een vertegenwoordiger die er een huis...

» Lees meer