Schwarte Bau

Zoekformulier

Klantreacties

12 januari 2010 - Fam.Peeters

Wij willen alle medewerkers hartelijk bedanken voor de geweldige samenwerking.Wat kunnen de jongens van Schwarte bau hard werken.Door alle vermoeidheid van hard werken zijn wij apetrots op ons prachtige huis te Schoonebeek.

» Lees meer

03 januari 2010 - Fam. Eraslan

Langs deze weg wil ik gehele team van Schwarte Bau bedanken voor de uitstekende samenwerking. Met name Norbert en Manfred (opzichter).
We zijn begonnen met bouwen in half mei 2009 en eind oktober 2009 was het klaar, alles ruimschoots volgens planning. Je kon je eigen invulling en ideeen...

» Lees meer

08 december 2009 - Paul Harts (Joure)

We zijn 3000 kuub verder en ik zou zonder twijfel weer voor Schwarte Bau kiezen. Ze hebben een woon/werkpand opgeleverd waar niet alleen zij en wij, maar ook de buurt trots op is. Het vakwerk straalt er bijna letterlijk vanaf.

Ze sturen vaklieden die nog echte beroepstrots hebben en doorgaan...

» Lees meer

06 december 2009 - Fam.Benedictus.

Wij zijn zeer tevreden over de bouw van ons
huis in Siegerswoude FRL. we willen de mens-
en van Schwarte bau bedanken en ook de onder-
aannemers natuurlijk .

» Lees meer

30 november 2009 - Jan en Henriette Slinkman

Wij wonen nu bijna een jaar in ons huis dat gebouwd is door Schwarte Bau. De attente lezer kan zien dat er meer mensen in onze familie tevreden zijn.
Ons huis geeft ons iedere dag veel woonplezier. Kleine puntjes waar we nog tegen aan lopen worden naar tevredenheid opgelost. Mochten we weer...

» Lees meer

28 november 2009 - fam.Willekes wonende te lelystad

Wij hebben ons villa laten door Norbert Schwarte en wij zijn zeer tevreden zoals alles is verlopen vanaf het contract wat we getekend hebben tot het eindresultaat.
het contact met Norbert en zijn team waren zeer goed mijn complimeten hiervoor.
Als wij in de toekomst weer zouden gaan bouwen dan...

» Lees meer