Een huis bouwen met Schwarte Bau

voor een fijne prijs!

Schwarte Bau heeft al jaren ervaring met het bouwen van huizen en andere bouwwerken. Van wens naar tekening naar droomhuis: Schwarte Bau begeleidt u in iedere stap.

U kunt de informatie uitklappen door erop te klikken

Er wordt in Nederland veel gebouwd. Er zijn een hoop bestaande nieuwbouwprojecten waar u in kunt stappen. Dit zijn echter al kant en klare plannen en vaak valt er weinig te kiezen. Een bestaand project kent veel beperkingen ten opzichte van het bouwen van een eigen huis.

Als u uw eigen huis laat bouwen, heeft u invloed op alle keuzes en beslissingen. U kiest de plek, de uitstraling, de materialen, de manier van bouwen en uiteraard de indeling.

Kijk voor inspiratie eens naar onze opgeleverde projecten.

Natuurlijk zijn er beperkingen waar u rekening mee moet houden, ingegeven door bijvoorbeeld de welstandstoets. Schwarte Bau kan u hier echter prima in begeleiden. Wij weten zeker we u kunnen helpen met het bouwen van uw droomhuis.

Waar moet u aan denken?

Bij het bouwen van een eigen huis komt veel kijken. Bijvoorbeeld:

  • Locatie
  • Ontwerp
  • Keuze bouwmaterialen
  • Isolatie
  • Bouwaanvraag & Welstandstoets 

U heeft vast en zeker ideeën over waar het huis moet komen te staan, welke uitstraling het moet hebben en misschien zelfs al wel hoeveel slaapkamers. En dat is genoeg. Want met de rest helpt Schwarte Bau u van tekening tot droomhuis.

Het bouwen van een eigen huis hoeft niet duur te zijn!

De kosten van het bouwen van een eigen huis heeft u in eigen hand. U maakt immers alle keuzes.

Als u kiest voor Schwarte Bau, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook een hele vriendelijke prijs.

Maak direct een afspraak!