Werkwijze Schwarte Bau

Uitgebreide begeleiding bij uw nieuwbouwproject

Een huis (of kantoorpand) laten bouwen is een heel project. Daarom is het voor u als klant prettig dat een ervaren partij met u meedenkt. Schwarte Bau begeleidt u van het begin tot het eind.

U kunt de informatie uitklappen door erop te klikken

De meeste klanten kiezen ervoor het hele traject van ontwerp tot oplevering bij Schwarte Bau onder te brengen. Voor Schwarte Bau is het echter ook geen enkel probleem om met uw eigen architect samen te werken.

Onze medewerkers maken op basis van uw wensen een uiterst gedetailleerde bouwtekening en zetten deze om in een 3D presentatie van uw toekomstige woning. Hierdoor kunt u als opdrachtgever precies zien hoe uw huis eruit gaan zien.

Zodra de bouwtekening van uw woonhuis helemaal gereed is, maakt Schwarte Bau in overleg met u een uitgebreide planning. Door onze ervaring met het bouwen en opleveren van huizen weten we hoe we een reële planning moeten maken. Bij ons telt: afspraak is afspraak. Het naleven van een planning heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Zonder bouwvergunning geen droomhuis. Daarom begeleidt Schwarte Bau ook uw bouwaanvraag. Schwarte Bau kent de weg en weet hoe de aanvraag werkt. Dit bespaart u een hoop papierwerk!

Belangrijk bij nieuwbouw is ook de welstandstoets. Schwarte Bau zorgt er altijd voor dat uw bouwaanvraag de welstandstoets doorstaat.

Zodra de bouwvergunning binnen is, start Schwarte Bau met de bouw van uw droomhuis.
Uiteraard is er regelmatig contact tussen u en uw vaste aanspreekpunt binnen Schwarte Bouw. U kunt zelfs nog detailafwijkingen laten doorvoeren!

Natuurlijk bent u als opdrachtgever altijd welkom op de bouw! Onze medewerkers staan u graag te woord en houden u met alle plezier op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.